Afgelopen vrijdag was de familie van de op 16 april verongelukte Stephanie Caers (20) te gast bij DJ Tam in de ThalsFM studio.Tante Heidi en nichtje Livie vertelden emotioneel over Stephanie en wat zij voor hen betekende.

‘Stephke’ zoals de meesten haar noemden liep al lang rond met het idee om ‘iets’ te doen voor de minderbedeelden in de wereld. Ze maakte zelfs luidop plannen om mee te kunnen werken aan een project in de derde wereld.

Haar familie en vrienden gaan proberen om Stephke’s droom waar te maken. Om zoveeel mogelijk geld binnen te halen om Stephanies droom te financieren organiseren de familie en de vrienden van Stephanie a.s. zaterdag 20 en zondag 21 augustus een smakelijke benefiet.

Met de verkoop van heel wat lekkers gaan ze zoveel mogelijk geld bij mekaar proberen te krijgen voor de heropbouw en de inrichting van een schooltje in het dorp Mombin Crochu, in het centrale plateau van Haïti. Dit project loopt in samenwerking met Cunina*.

Tijdens de benefiet kan je smullen van de heerlijkste hamburgers en braadworsten van keurslager Dirk Krieckemans. Ook tante Heidi steekt de handen uit de mouwen en zal speciaal voor deze benefiet Stephkes favoriete spaghetti-saus bereiden.


Op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus kan je tussen 11u en 18u aan het standje van slagerij Krieckemans, hoek Markgravenstraat in Herentals terecht om Stephanie’s droom mee te helpen realiseren. De familie en vrienden rekenen op een massale opkomst van hongerige sympathisanten. Of om het met de woorden van Stephanie zelf te zeggen als ze zin had in iets lekkers ‘ ik heb precies een hongerke’


Meer info over het project krijg je via www.cunina.org. 

*Cunina is een erkende ontwikkelingsorganisatie die zich volledig richt op de toegang tot en de kwaliteit van het basis- en secundair onderwijs in 5 partnerlanden.